Acupunctuur
Wie ben ik
Consult
Vrouwen
Zwanger
Baby's
Kinderen
Pijn
Hoofdpijn
en meer ..
Tot slot!


ContactMarcel Weiffenbach

Praktijk Witteveen

W Slotweg 14

9439 PK  Witteveen

(Routebeschrijving)


Telefoon : 06 12108209

Email : info@ginkgo-acupunctuur.nl

Als u wilt weten hoe acupunctuur u kan helpen, neem dan gerust contact op.


Tarieven


Na vele jaren lid te zijn geweest van de beroepsvereniging Zhong, ben ik er per 1 jan 2021 uitgestapt. De zorgverzekeraars en een wirwar aan overkoepelende organen, gestuurd door de farmaceuten, leggen al vele jaren allerlei eisen neer, waaraan wij moeten voldoen, terwijl de beloofde integratie en betere samenwerking tot nu toe uitblijft. De consequentie van mijn keuze is dat mijn behandelingen niet meer vergoed worden door de zorgverzekeraars. Die vergoedingen waren toch al belachelijk laag als je de kosten van het extra pakket meerekent.

Intake       €90  

Consult     €65 

Kinderen   €50 

De intake bestaat uit een uitgebreide anamnese en een eerste behandeling.   Een consult duurt ongeveer een uur, een intake anderhalf tot twee uur.   Het aantal consulten is afhankelijk van de aard en de duur van de klacht.

Betaling dient na het consult te worden voldaan.   Een afspraak dient minstens 24 uur van te voren te worden afgezegd, anders wordt deze in rekening gebracht.

Een consult aan huis is onder bepaalde omstandigheden mogelijk.   Daarvoor worden extra kosten in rekening gebracht.  U kunt hierover contact met me opnemen.